Spørsmål om håret

Kan dere hjelpe meg med riktig farge?

Dette kan vi selvfølgelig hjelpe deg med. Send oss en mail på post@merrymane.no og legg ved et bilde så skal vi hjelpe deg.

Hvor lang levetid er det på håret?

Håret har en levetid på 2-7mnd. Dette avhenger av bruk og behandling. Det er normalt at håret røyter, men om du følger våre behandlingsråd vil du ha lengst mulig levetid på håret.

Hvor mange gram trenger jeg?

For best mulig resultat anbefaler vi 120-200gram hår. Dette avhenger av lengde og tykkelse på ditt hår og hvilket resultat du ønsker.

Praktisk info

Etisk handel

For oss er det veldig viktig at våre produkter blir produsert på en etisk riktig måte. Gjennom oppfølging av våre leverandører og stikkprøver er vi sikre på at vi velger produkter som blir behandlet på en forsvarlig måte.

Våre leverandører får håret fra jenter som frivillig klipper seg og selger det til vår leverandør. For oss er det viktig å presisere at håret ikke kommer fra jenter som gjør dette ufrivillig eller fra templer i India.

Leveringstid

Vi sender ut varer påfølgende virkedag etter bestilling og normal leveringstid er 1-5 dager i Norge.

PS! Om det haster med levering kan vi sende med express over natt, men bestilling på være inne før klokken 12.00 og du har varene påfølgende dag. Det tilkommer også et ekstra gebyr på express pakker.

Hvordan fungerer angrerett?

 

MerryMane har 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar varene. For å benytte angrerett kan du ikke bryte forseglingen av hygieniske årsaker.

Før du sender varene i retur må du fylle ut og legge ved skjema du finner på denne siden.

Du må selv dekke frakt når du returnerer varen og skulle du ikke hente ut pakken på Posten vil du måtte dekke frakten selv.

Når får jeg pengene tilbake?

 

Om alt er korrekt utfyllt og varene er i orden vil du ha pengene på konto 1-3 dager etter at vi har mottatt returvarene.

Finner du ikke svaret på det du lurer på?

Gå inn på vår kontaktside og skriv oss en mail så får du svar på akkurat det du lurer på