Generelle kjøpsbetingelser

Følgende allmenne vilkår gjelder for alle avtaler du inngår med MerryMane. Ved bestilling av varer fra oss aksepterer du gjeldende vilkår enten bestillingen skjer i nettbutikk, eller over disk. Dersom du er under 18 år gjelder vanlige regler for kontantkjøp, og du må ha en foresatt som godkjenner bestillingen. MerryMane reserverer seg mot eventuelle trykkfeil i tekst eller bilder, samt for feil som fremkommer i produktspesifikasjoner. Dette omfatter alle produktene i sortimentet. Vi anbefaler deg å følge våre råd om påsetting og behandling av håret. Du kan lese mer på hjemmesiden vår, eller ta gjerne kontakt med vårt kundesenter dersom du har spørsmål.

Priser & betaling

Oppgitte priser i nettbutikk er ink.mva.

Betal med Paypal

Betal raskere og sikrere gjennom PayPal. Du kan velge å belaste PayPal saldoen din direkte, eller bruke et betalings- eller kredittkort som er koplet opp mot PayPal kontoen din.

For mer informasjon gå til www.PayPal.no

Bankoverføring

Du kan forskuddsbetale ved bakoverføring til MerryMane: 1208.44.68566. Vi sender ut bestillingen senest dagen etter mottatt innbetaling. Overføring kan ta 1-2 arbeidsdager. Du får selvsagt en bekreftelse på e-post når ordren går ut fra lagret vårt.

Vi tilbyr pr dags dato ikke betaling med Visa, mastecard og andre kredittkort. Vi håper å kunne få dette snart og beklager problemet dette medfører deg.

Kampanjer & Rabattkoder

Kampanjer eller rabatter vises enten direkte på produktet, eller ved å oppgi en rabattkode når du kommer til kassen. Kampanjene eller tilbudene gjelder så langt lageret rekker, eller inntil den oppgitte sluttdatoen.

Dersom du har en rabattkode, eller et gavekort, bruker du disse i kassen. Skriv inn koden og klikk på knappen Aktiver. Rabattbeløpet trekkes direkte fra sluttsummen. Om koden dekker hele beløpet på bestillingen blir dette din valgte betalingsløsning. Om koden ikke dekker hele beløpet velger du selv hvilket betalingsalternativ du ønsker for den summen som gjenstår.

Frakt & retur

FRAKTMETODER:

Brevpost uten sporing – FRI FRAKT
1-3 virkedager leveringstid etter sending direkte til din postkasse KR 0,-

Pakke med sporing – Norgesspakke
2-6 virkedager leveringstid etter sending. KR 160,-
Pakken ankommer ditt nærmeste postkontor/utleveringssted og må hentes innen 14 dager

Ta kontakt for mer informasjon

VIKTIG!
Det er kundes ansvar å hente pakken innen 14 dager og eventuelt etterlyse pakken. 
Har du ikke mottatt sporing innen 7 dager,  er det VIGTIG at du sender oss en e-post!

Pakker med sporing som ikke hentes innen 14 dager faktureres med kr 230,-

Pass på at adressen du skriver inn stemmer med folkeregisterets og Postens adresser.
Du dekker selv ny frakt (begge veier) om pakken kommer i retur grunnet ukjent adresse.

Dobbeltsjekk at mobilnr og e-post er korrekt slik at Posten får varslet deg når din pakke er klar til utlevering (Gjelder kun «pakke med sporing»)
Vår embalasje er laget for at du skal kunne åpne nederste del av posen først. Denne vil inneholde en vareprøve slik at du får kjent på kvaliteten og sjekket om det var riktig farge. Skulle du ønske å bytte produktet må ikke det forseglet pose være åpnet.
Du dekker selv retur-frakt til oss og ny frakt fra oss til deg for nytt produkt. Send med 4 nye firmerker i returen om du ønsker bytte farge.
Vi vil alltid forsøke å ha varer i vårt sortiment på lager. Skulle et produkt ikke være tilgjengelig for omgående levering vil det fremgå tydelig på produktet og i kassen. Dersom alle delene i en ordre ikke kan leveres omgående, så ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg med en dellevering, eller tilby en tilsvarende vare. Dersom vi ikke er i stand til å overholde avtalt leveringstidspunkt fordi produktet har tatt slutt, kontakter vi deg. Du kan oppheve kjøpet uten kostnader dersom vi ikke oppfyller leveringsvilkårene. Ved langhelger, høytider og hindringer i trafikken må det beregnes at pakken kan bli forsinket. Legg merke til at endringer i leveringstidspunkt kan skje i forbindelse med ferie- og helligdager.

Når en ordre forlater vårt lager får du en e-post med melding om at varen er på vei.

Reklamasjon
Normal levetid på håret er 2-7 mnd, men vi kan ikke garantere levetiden,da det er helt avhengig av bruk og behandling, og det er opp til enhver hvordan en behandler håret. Det er normalt at håret røyter noe, dette pleier avta etterhvert.
For lengst mulig levetid bør man følge våre annbefalinger for extensions.(link)

Skulle det være spenner på håret som faller av eller ikke vil fungere ordentlig lenger, gir vi deg
gratis nye spenner innen 3 mnd! Disse erstatter du enkelt, ved å ta av de gamle, og sy på de nye.
Send oss en e-post angående dette.
Penger tilbake
Vi har designet embalasjen slik at det skal være mulig for deg å se en vareprøve før du åpner resten av pakken. Er du ikke fornøyd kan du sende det til oss og motta pengene tilbake. Det er da en forutsetning at håret i den forseglete posen er uåpnet i sin originale emballasje.
Ønsker du pengene tilbake; returner håret sammen med utfylt angreskjema. MerryMane har 14 dager returrett.

N.B:
Bruk av varmeapparater, farging, og bleking anbefales IKKE, og gjøres på kundens eget ansvar.