Misoppfatninger med Hair Extensions

 

Jeg har alltid hatt lyst å drive med noe som engasjerer meg veldig! Og heldigvis er det relativt mye som engasjerer meg. Kanskje litt for mye til tider. Jeg har mange idéer når det gjelder oppstart av firma. Siden jeg er sykepleiestudent og er sikker på at det er det jeg vil fortsette med ønsket jeg å starte en bedrift som gikk ut på noe annet. Bare for å ha et lite avbrekk fra “helserelaterte ting”. Hair extension og hår generelt har alltid interessert meg men alikevell sitter det dypt inne å tørre å fortelle andre hva det er jeg har begynt på.

 

 

BEHIND - THE - SCENES

 

 

Hvorfor Hair Extension?

Selv har jeg alltid hatt middels kort hår, som er ekstremt tørt og aldri vokser seg langt. Jeg ble overlykkelig første gang jeg fikk dratt til frisøren å satt på Hair Extension – Til en sum på nesten 10 000kr.

I ettertid har jeg prøvd å feilet ved å prøve andre typer Hair Extension både på salong og bestillt på internett. Uten å ha blitt helt fornøyd. Og ja, jeg har nok hatt mine dårlige perioder med Hair Extension men målet er jo å finne noe som ser mest mulig naturlig ut!

Og det må da være lov å ville føle seg litt ekstra fin noen ganger? Det er faktisk mennesker som av en eller annen grunn har behov for litt hjelp til nettopp det.

Det kan være du har mistet hår pga graviditet, stress eller en sykdom.

Det kan være du ikke får til å spare til langt hår. Det kan være man misliker håretstrukturen og ønsker rett og slett å gjøre noe med den.

 

 
18_gold-line copy

 

 

 

Naturlig Skjønnhet

Selvfølgelig oppfordrer jeg til naturlig skjønnhet og selvfølgelig er vi vakre nok slik vi er!

Men av og til ønsker man å gjøre noe mer.

Med Merry Mane ønsker vi å representere et naturlig ideal og vil vektlegge pleie og naturlig skjønnhet først! Vi har bevist ikke ønske om å ta inn hår lengre enn 50 cm. Vi holder oss også til naturlige fargenyanser. Vi fokuserer også på kvalitet som holder lenge og ser naturlig ut!

 

 

18_gold-line copy

 

 

 

Missoppfattningar med Hair Extensions

Man kan nok skylde mye på sosiale medier, men hair extension har eksistert mye lengre enn det. Langt hår kan ofte bli sett på som “feminint” og løshår og parykker har eksistert i lang lang tid tilbake.

Av en eller annen grunn ser folk for seg unge glamormodeller med flokete hår som man ser ikke er naturlig. Flere unge jenter (meg inkludert) har nok gått på smellen med å kjøpt seg billig, pistrete, syntetisk hår som folker seg og bare ser helt forferdelig ut.

Det er så mange som ikke vet så mye om Hair Extension og hvor vanlig det faktisk er blant dagens unge kvinner. Dessuten er det stor forskjell på Hair Extension. Det er forskjell på kvalitet, på kundegruppe og forretningsmodeller. Det er stor forskjell på å gå til en proffesjonell frisør kontra ebay. Det er til og med forskjell på frisører!

Poenget er at man kan bruke hair extension uten at det trenger å synes. Man kan finne Hair Extension som ser naturlig ut! Og det er nettopp det jeg har prøvd på med Merry Mane. Jeg er litt stolt over hvor mye jeg allerede har lært og fått til men det sitter fremdeles dypt å skulle dele dette med alle andre som ikke helt har forståelsen for Hair Extensions. Heldigvis hjelper det å skrive om det og det hjelper å snakke om det med de som faktisk er interesert. Heldigvis!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...