7 Ulike måter å bruke Hair Extensions

Hair extension har man hatt tilgjengelig lenge nå. Ikke alle har like gode preferanser ved å bruke dette, og man har sett mer enn nok skrekkeksempler der hair extension virkelig IKKE har sett bra ut. Det kan være fester som synes, flokete clips, eller overganger som overhode ikke har glidd inn i hverandre.

Hair extensions har nok blitt MYE mer vanligere nå. Kvaliteten og teknologien bak har også blitt bedre og det er stort fokus på at det skal se naturlig ut. Det har rett og slett blitt mer akseptabelt å ha “fake” hår, så lenge det ikke ser “fake” ut.

Det begynner å bli noen år siden det var forbeholdt kjendiser! De siste årene har det også blitt mer tilgjengelig å kjøpe det selv på nett. Gjerne til en rimeligere pris enn hos frisøren.

Med sosiale medier som Facebook, instagram osv, florerer det bilder av jenter med superlangt og fint hår.

… Og vi lar oss påvirke.

 

 

18_gold-line copy

 

 

Hvis du har kunne tenke deg og prøve hair extension, men litt usikker på hvordan du kan bruke dette har vi samlet noen tips til deg! Her har du 7 Ulike måter å bruke Hair Extensions på:

 

 

 

# 1 – Legg til volum og lengde

Folk flest tenker på hårforlengelse som det mest vanlig, men volum er også veldig vanlig! Hair extension er en enkel måte å gi volum til tynt, fint hår. Enten du har naturlig tynt hår eller mistet en del hår i en periode. Det finnes flere alternativer som man kan sette inn for bare en kveld eller litt mer langvarige løsninger.

 

# 2 – Tykkere fletter

Fletter har gjort et stort comeback, og det synes på Instagram, Pintrest osv. Det synes at de fleste av disse flettene er lange og tykke, noe som kan være vanskelig å oppnå med eget hår. Et tips kan være å legge i én rad med clip on hair extensions i håret før du fletter. Det kan gi deg en tykkere og finere flette på superkort tid. Clips er også veldig lett og ta ut igjen på slutten av dagen.

 

# 3 – Redd en uheldig hårklipp

Noen ganger kan man desverre være litt uhellig med hårklippen. Enten du har fått “hjelp” fra en venninne, vært hos en lærlig eller bare rett og slett angrer deg.  Hair extension kan redde hakkete frisøyrer, skjeve frisyrer og hjelpe til å tilvennes den nye frisyren.

 

# 5 – Midlertidig pannelugg

Pannelugg har  vært på og av i motebildet de siste årene, og du er ikke alene om du har prøvd eller vurdert å klippe lugg. Forskjellige pannelugger kan se ekstra bra på enkelte ansiktsformer, mens noen pannelugger får deg bare til å se ut som en bolle. Nå kan du prøve deg frem selv uten å måtte klippe håret. Clip-in remsene er perfekt til å kunne teste seg frem på hva som kler deg best. Evt la deg ha pannelugg for kun en dag!

 

# 6 – Legg til fargeeffekter

Med mindre du er Kylie Jenner, mest sannsynlig at du ikke har tid eller energi til å stadig endre hårfarge. For ikke å nevne, hvor skadelig farge eller blekemiddel er for håret ditt over tid. Hvis du ønsker et par fargeeffekter uten å farge eller bleke håret ditt, kan ekstension være en god løsning.

 

# 7 – Fyldig hestehale

Takk til Ariana Grande og Khloe Kardashian har høy hestehale blitt en trendy frisyre. Hvis du er ute etter å rocke en høy hestehale for en spesiell hendelse, og ønsker en en mer fyldig hestehale er hair extension veien å gå!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...